Over Derow

Lees hier hoe een uit de hand gelopen jongensdroom uitgelopen is tot een succesvolle onderneming op het gebied van web development en design.

Web development & design in Purmerend en de rest van Nederland

Kom je er niet uit? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit snappen wij. Derow probeert het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken zodat jij niet constant met vragen blijft zitten, maar juist antwoorden krijgt. Derow ontwikkelt websites en webapplicaties die jou verder helpen om je doelstelling te bereiken, want vaak als we er samen naar kijken, hoeft het helemaal niet zo lastig meer te zijn.

Derow

Persoonlijk

Succes gedreven

Perfectionistisch

Een nieuwe website

Een website moet gebruiksvriendelijk & technisch op orde zijn, maar natuurlijk ook passen bij jouw stijl. Derow werkt met gebruiksvriendelijke systemen en implementeer SEO, zodat je website wordt gevonden.

Onze producten

SEO: Hoger in Google

Bovenaan in Google door SEO? Met duurzame zoekmachine-optimalisatie behaal je het beste resultaat. Derow kan jouw On-Page SEO en Off-Page SEO optimaliseren voor een beter vindbare website.

Even overleggen?

Winstgevende websites!

Je website is je visite kaartje of de core business van je bedrijf. Dan wil je dat de website doet waarvoor hij gemaakt is: bezoekers omzetten in klanten. Derow helpt hierbij om samen naar de beste website voor jouw bedrijf te kijken.

Website

De persoon achter Derow

De oprichter en eigenaar van Derow is Rowin Mol, een 26 jarige full stack developer. Rowin wilde met zijn passie voor webdevelopment andere ondernemers en bedrijven helpen om digitale mogelijkheden te creëren.

Derow is inmiddels een vaste waarde voor bedrijven en heeft samen andere bedrijven diverse successen geboekt. Benieuwd hoe Derow jou kan helpen? Bel ons dan gerust.

Derow