Dennis Jansen

By: Dennis Jansen

Succes met een goed design

Hoe een goed design helpt om jouw business winstgevend te maken

Hoe een goed design helpt om jouw business winstgevend te maken

Als het gaat om het benadrukken van uw online aanwezigheid, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Wat betekent dit eigenlijk voor online marketeers? Hoe kunnen mijn developers hier bij helpen? Kortom, het vaststellen van uw online aanwezigheid houdt niet op bij het maken van een eenvoudige website voor uw ogranisatie en / of bedrijf.

De meeste, zo niet alle, websites hebben succes geboekt door hun online marketinginspanningen door de juiste SEO-tactieken op te nemen en deze constant van de juiste elementen te voorzien. Het levert u misschien niet onmiddellijk positieve resultaten op, maar te zijner tijd zal het zeker vooruitgang boeken.

Een goed design

Er zijn tal van factoren die tot een succesvolle online aanwezigheid leiden. Er zijn ook verschillende manieren om de hele status van uw website te kijken. Maar voordat we verder gaan, laten we ons eerst concentreren op een van de meest elementaire elementen waaruit uw online identiteit bestaat: het design van uw website. Hoe belangrijk is een design precies?

Het design van uw website kan het bedrijf maken of breken dat u probeert te leveren. Het is ontzettend belangrijk dat jouw doelgroep die op jouw website komt omgezet worden in klanten. Als zodanig zal het ontwikkelen van een web desgin met een indrukwekkende gebruikersinterface resulteren in een veel betere conversieratio, wat leidt tot betere zaken en inkomsten.

Hoe website design een bedrijfsmiddel wordt

Hoewel het u een aanzienlijk bedrag kan kosten, kan het investeren in een web design een uitstekende winst voor uw bedrijf opleveren. Om ervoor te zorgen dat uw investering naar uw voordeel werkt, moet u een efficiënte web designer inhuren die in staat is om met de volgende belangrijke punten om te gaan bij het ontwerpen van een website:

1. navigatie

Dit is essentieel, vooral wanneer uw website zoveel pagina's heeft. Het bevat in feite een goed gelabelde navigatiebalk of een menu met een lijst met de verschillende webpagina's. Wanneer de navigatie van de website goed is ontwikkeld, kunnen gebruikers uw website gemakkelijk verkennen en begrijpen. Het hoeft geen ultramoderne lettertypen te hebben. Kies voor een eenvoudige maar intuïtieve navigatie waardoor bezoekers terug kunnen komen voor meer.

2. Inhoud en visuele elementen

Deze omvatten ook de keuze van het lettertype en andere typografische details. Dergelijke aspecten van webdesign moeten samengaan om een ​​nauwkeurige boodschap aan het publiek over te brengen. In de meeste gevallen onthouden lezers de boodschap wanneer deze beknopt is en iets waarmee de lezers zich kunnen identificeren.

Het overdrijven van deze elementen zal uw website echter geen goed doen, webpagina's met te veel inhoud zien er rommelig uit en kunnen de conversieratio's beïnvloeden. Hoe? Visueel rommelige pagina's kunnen moeilijk te lezen zijn, wat resulteert in desinteresse bij bezoekers en ervoor zorgt dat ze niet meer terug willen komen.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het het beste om de inhoud te stroomlijnen waarbij website-ontwerpers de tekst gemakkelijk in hun ontwerp kunnen verwerken. Bovendien zijn ontwerpers in staat om negatieve of lege ruimtes toe te voegen waardoor de ogen van de lezer midden in het lezen kunnen rusten.

3. Merk Uniformiteit

Uw merk onderscheidt u van uw concurrenten en wordt meestal geïdentificeerd door een logo. Als uw bedrijf / organisatie een uniek logo heeft dat op alle afdrukmaterialen is geplaatst, moeten alle elementen van het logo omwille van de consistentie in het ontwerp van de website worden geïntegreerd.

Het is voor uw doelgroep erg belangrijk om uw bedrijfsmerk te herkennen in alle soorten media. Als er bijvoorbeeld kleine veranderingen zijn in uw merk en visuele communicatie, kan dit leiden tot verwarring bij uw klanten en hen het gevoel geven dat er iets mis is met uw bedrijf.

4. Betrokkenheid

Webpagina's moeten een uitzonderlijke lay-out hebben, zodat ze aantrekkelijker kunnen lijken voor de gebruikers en ervoor zorgen dat ze met uw pagina willen communiceren. Het moet de ogen van mensen voeden omdat de waarheid is; dit is waar elke verloving zal beginnen. Hiervoor is de behoefte aan website-ontwerp en -ontwikkeling een onmisbare factor die zorgvuldig moet worden gemeten door elke website-eigenaar.

5. Organisatie en zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Net zoals we een boek lezen, is het comfortabel om een ​​webpagina van links naar rechts, van boven naar beneden te lezen. Virtuozen bij het ontwerpen van websites gebruiken hetzelfde leespatroon wanneer ze een website ontwerpen. Omdat de meeste mensen lezen vanuit het gebied linksboven, plaatsen ontwerpers de belangrijkste informatie daar. Het vergroot de kans om uw boodschap door te geven aan de bezoekers die uw klanten kunnen worden.

Afgezien van de organisatie, kan het gebruik van de zichtbare gebieden voor de belangrijke website-details ook de zoekmachineoptimalisatie of SEO verbeteren. Dit gebeurt wanneer u bedrijfsgerelateerde zoekwoorden opneemt in de HTML-tekst. Wanneer zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing naar uw website kunnen kruipen, resulteert dit in een hogere plaatsing van zoekmachines, wat betekent dat uw website beter zichtbaar en doorzoekbaar wordt.

Conclusie

In dit digitale tijdperk hebben de meeste bedrijven hun respectievelijke websites al ontwikkeld om toegankelijker te worden voor hun klanten. Met behulp van website-ontwerp kunnen bedrijfseigenaren een gebruiksvriendelijke en gastvrije online omgeving creëren waar gebruikers op elk moment van de dag nuttige informatie kunnen krijgen.

Bovendien kunnen mensen op u rekenen als u een goed beheerde website heeft. Het schept vertrouwen en wanneer bezoekers u vertrouwen, zullen ze niet twijfelen om uw producten en services te krijgen. In feite heeft u een bloeiende en winstgevende onderneming.

Dennis Jansen - Derow

Interessant?

En benieuwd hoe Derow jou kunt helpen? Wij denken graag met je mee en geven vrijblijvend advies.

Even bellen?

Benieuwd naar wat Derow voor jou kan betekenen?

Neem een kijken tussen onze producten of neem gerust contact op en dan kijken samen naar hoe wij jou kunnen helpen